Arama
En son konular
Kasım 2024
Ptsi | Salı | Çarş. | Perş. | Cuma | C.tesi | Paz |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
FORUM KURALLARI
Cuma Ocak 16, 2009 8:09 am tarafından 68ss
1. Forum'da siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.Ayrıca, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı …
Yorum: 0
FORUM HAKKİNDA
Cuma Ocak 16, 2009 7:59 am tarafından 68ss
Bu forumları kullanabilmek için kullanıcılar birer kullanıcı adı, şifre ve geçerli bir e-posta adresi vermek zorundadır. Kullanıcıların kişisel bilgileri ile ilgili seçimlerinden ne Sistem Yöneticisi ne de Oturum Yöneticileri sorumlu degildir. Unutmayınız ki bu siteye yazılan her türlü bilgi kamuya açık bilgi haline gelecektir. Bu nedenle kişisel bilgileri paylaşma …
Yorum: 0
ARKADASLAR KASABAMIZ İÇİN YENLİKLER NELER OLABİLİR ??
+2
qarizma
Admin
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
..
hmm gerdas mesela kasabamıza bir iş sahası kurulabilir hıc olmassa bos gezen ınsanların calısabileceği bi yer ole bir yer olsa nasıl olurdu?
Geri: ARKADASLAR KASABAMIZ İÇİN YENLİKLER NELER OLABİLİR ??
aslinda cok güzel bi düsünce karde ama bunu yapabilmek icin baya bi sermaye gerekli,buda zenginlerimizde var ama onlarinda tuzu kuru nasilsa is kurup napsinlar...qarizma demiş ki:hmm gerdas mesela kasabamıza bir iş sahası kurulabilir hıc olmassa bos gezen ınsanların calısabileceği bi yer ole bir yer olsa nasıl olurdu?
68ss- Mesaj Sayısı : 103
iletisim
Haklısın QARIZMA önemli bır konuya alakalı olarak bende goruslerımı paylasmak ıstıyorum...
aslinda cok güzel bi düsünce karde ama bunu yapabilmek icin baya bi sermaye gerekli,buda zenginlerimizde var ama onlarinda tuzu kuru nasilsa is kurup napsinlar...
oper 68ss dusuncelerınıze katılmıyorum bu kasabalının mılyonlarca yuro dolarını alıp ıs sahası adı altında holdınglerce mılletın parası somuruldu sızce bu kasabalı nasıl guvenıpte bırdaha ıs sahası kurmayı denesınlerkı? Bence bu işi daha buyuk guvenlı bır kurulusla bırlıkte halkımızla el ele verılerek yapıla bılecektır.. bılmem anlatabıldımmı
aslinda cok güzel bi düsünce karde ama bunu yapabilmek icin baya bi sermaye gerekli,buda zenginlerimizde var ama onlarinda tuzu kuru nasilsa is kurup napsinlar...
oper 68ss dusuncelerınıze katılmıyorum bu kasabalının mılyonlarca yuro dolarını alıp ıs sahası adı altında holdınglerce mılletın parası somuruldu sızce bu kasabalı nasıl guvenıpte bırdaha ıs sahası kurmayı denesınlerkı? Bence bu işi daha buyuk guvenlı bır kurulusla bırlıkte halkımızla el ele verılerek yapıla bılecektır.. bılmem anlatabıldımmı
BIR FIKIR DAHA
Arkadaslar hepiniz haklisiniz ama iki fikirde bence cikar yol degil insanlar oraya para kazanmaya gitmisler ailerini goturmusler belirli sIKINTILar cekmisler onlara bunu soylemek ne kadar dogru olur bilemem bizim kasabamizin tek eksigi egitimsizlik bence egitimisizlik ne kadar dogru bilmiyoum egitim aliyoruz ama yeterli degil en iyisini almamiz lazim cocuklarimiz iyi bir egitim verirsek ondan sonrasi gelecektir saten kasabaya is alanlari kurma hususuna gelince kasabamiz elindekini islemeli yeni is alanina felan hic gerek yok elinde bir cok zenginlik var bunlarda azbuz seyler degiller sonucta kasabamiz cok buyuk bi yer degil saten icindekileri cok rahat doyuracak duzeyde benim fikirlerim bunlar selam ve dua ile TURCOALUNO
turcoaluno- Mesaj Sayısı : 6
kasabamızda yapılabilecek çok güzel işler var ama yapacak adam yok.Neden yok arkadaşlar biliyormusunuz ?Zamanında holdinglere para yatırmışlar ve paralarını kaptırmışlar ve şimdi yaş yere basmak istemiyorlar.İş yeri açacak ama çalışırmı çalişmazmı onu düşünüyor bence ilerisinin nasıl olcağıni düşünüp korkan kahraman olamaz ,millet olarak atılımcı değiliz hazırcıyız, hiç bir işi dört dörtlük yapmayız ,baştan savma yaparız ne ekersen onu biçersin
tankcı68- Mesaj Sayısı : 1
ogrenmek istiyorum
ya ben biseyi merak ediyom hersey yapilabilir herkes ayni seyi soyluyo ne yapilabilir bana bir iki tane ornek verebilirisiniz ya cok merak ediyom neler olacagini bide herkes avrupaliya laf atiyor sizce onlarin cok paralari varda koyemi yatirmiyorlar soylemenizdeki amac ne ogrenmek istiyororum selam ve dua ile turcoaluno
turcoaluno- Mesaj Sayısı : 6
Kos Koca bi gulpinar olmusuz ama bi futbol takımımız yok. Bi demirci Bi gulagac kadar olamadık ona canım sıkılıyo. BENCE Bİ FUTBOL TAKIMI KURSUNLAR...
Qarizma_CoCuks- Mesaj Sayısı : 2
Similar topics
» Arkadaslar Sizce Gulpinarı Gulpınar Yapan Nedir??
» GULPİNAR FM e giremiyorum diyenler icin,LUTFENN OKUYUN...
» GULPİNAR FM e giremiyorum diyenler icin,LUTFENN OKUYUN...
1 sayfadaki 1 sayfası